Spektar PCO

S Vama od 1989. godine.

Turistička agencija Spektar putovanja osnovana je 1989. godine i prva je prava privatna turistička agencija u Hrvatskoj.

Bavi se raznim grupnim i individualnim putovanjima, prodajom avio karata, organizacijom maturalnih i učeničkih putovanja, ljetovanja i zimovanja u Hrvatskoj i inozemstvu, incentive putovanjima, team building programima, organizacijom kongresa i sajmova u zemlji i inozemstvu, incomingom, tematskim programima i F.I.T. putovanjima.

Kongresni i incentive odjel posjeduje golemo iskustvo u organizaciji kongresa, sajmova i incentiva kao i u organizaciji putovanja na kongrese i sajmove diljem svijeta. Najzastupljenije struke u našim programima su medicina, farmaceutika i srodne djelatnosti.

Tim kongresnog odjela je jedan od najiskusnijih timova u organizaciji događanja. Našim klijetima nudimo profesionalan i potpuno posvećen odnos tijekom organizacije kongresa. Naš team je podrška od pripreme do realizacije na samom mjestu događanja.  

PROMOTIVNI LETAK

 

Kongresnom odjelu agencije "Spektar putovanja" dodijeljena je nagrada AMBASADOR HRVATSKOG KONGRESNOG TURIZMA u 2013.  &  2018. godini. 
Ova nagrada za najkvalitetniju profesionalnu izvedbu jednoga skupa koju dodjeljuje Hrvatska udruga profesionalaca kongresnog turizma (HUPKT/CMPA), Kongresnom je odjelu dodijeljena 2013 godine za organizaciju i izvedbu 23. svjetskog kongresa Svjetske udruge kardiotorakalnih kirurga (23rd World Congress of the World Society of Cardio-Thoracic Surgeons), održanoga u Splitu od 12. – 15. rujna 2013. godine, a 2018 godine za organizaciju i izvedbu XVIII Svjetskog kongresa saksofonista, (XVIII World Saxophone Congress) održanoga u Zagrebu od 10. – 14. srpnja 2018.godine. 

Forum hrvatske kongresne industrije: Trendovi u organizaciji korporativnih događanja
Dragan Sremec: Kako smo organizirali Svjetski kongres saksofonista u Zagrebu

 

Mediji o nama

INTERVJU - SANJA VUKOV-COLIĆ: DIGITALNA TRANSFORMACIJA I TEHNOLOŠKE INOVACIJE DONOSE NOVA RJEŠENJA I MODELE POSLOVANJA U ORGANIZACIJI DOGAĐANJA

INTERVJU - SANJA VUKOV COLIĆ: KAKO SMO SE TRANSFORMIRALI U TEHNOLOŠKOG LIDERA I POSTALI PRAVI DIGITALNI PCO

10 NAJUTJECAJNIJIH PROFESIONALACA IZ HRVATSKE MEĐU NAJUTJECAJNIJIMA U SEE

30 NAJUTJECAJNIJIH OSOBA KONGRESNE INDUSTRIJE REGIJE 2013.

NAGRADA ZA NAJKVALITETNIJU PROFESIONALNU IZVEDBU SKUPA U 2013.

SPEKTAR PUTOVANJA - SPECIJALISTI ZA KONGRESE

INTERVJU - Prof. Dr. Sc. DAVOR MILIČIĆ

8. KONGRES HRVATSKOG KARDIOLOŠKOG DRUŠTVA

COMBIS KONFERENCIJA 2012.

MEDICINSKI I FARMACEUTSKI KONGRESI - NAJZAHTJEVNIJI SKUPOVI

KONGRESI - PRILIKA ZA POZICIONIRANJE HRVATSKE ZNANOSTI NA MEĐUNARODNOM TRŽIŠTU

INTERVJU - SANJA VUKOV-COLIĆ, Zamjenik direktora agencije Spektar putovanja d.o.o.