CONGRESS DEPARTMENT | PROFESSIONAL CONGRESS ORGANIZER

O nama

Naš tim

U okviru usluge destinacijskog menadžmenta, Spektar putovanja za klijenta integrira i koordinira različite usluge unutar jedne destinacije, u cilju kreiranja novih proizvoda i jedinstvenih događaja za svoje klijente.

Za svaku interesnu skupinu osmišljamo jedinstveni program u destinaciji.

Kroz destinacijski menadžment kontinuirano uvodimo inovacije prema interesima i željama naših klijenata.

Povezivanjem svih sudionika koji posredno ili neposredno sudjeluju u programima, kreiramo jedinstvene i kvalitetne programe i proizvode.

Spektar putovanja turistička agencija

S Vama od 1989. godine.

Turistička agencija Spektar putovanja osnovana je 1989. godine i prva je prava privatna turistička agencija u Hrvatskoj.

Bavi se raznim grupnim i individualnim putovanjima, prodajom avio karata, organizacijom maturalnih i učeničkih putovanja, ljetovanja i zimovanja u Hrvatskoj i inozemstvu, incentive putovanjima, team building programima, organizacijom kongresa i sajmova u zemlji i inozemstvu, incomingom, tematskim programima i F.I.T. putovanjima.

Kongresni i incentive odjel posjeduje golemo iskustvo u organizaciji kongresa, sajmova i incentiva kao i u organizaciji putovanja na kongrese i sajmove diljem svijeta. Najzastupljenije struke u našim programima su medicina, farmaceutika i srodne djelatnosti.

Tim kongresnog odjela je jedan od najiskusnijih timova u organizaciji događanja. Našim klijetima nudimo profesionalan i potpuno posvećen odnos tijekom organizacije kongresa. Naš team je podrška od pripreme do realizacije na samom mjestu događanja.

Mediji o nama

Kongresnom odjelu agencije “Spektar putovanja” dodijeljena je nagrada AMBASADOR HRVATSKOG KONGRESNOG TURIZMA u 2013.  &  2018. godini.
Ova nagrada za najkvalitetniju profesionalnu izvedbu jednoga skupa koju dodjeljuje Hrvatska udruga profesionalaca kongresnog turizma (HUPKT/CMPA), Kongresnom je odjelu dodijeljena 2013 godine za organizaciju i izvedbu 23. svjetskog kongresa Svjetske udruge kardiotorakalnih kirurga (23rd World Congress of the World Society of Cardio-Thoracic Surgeons), održanoga u Splitu od 12. – 15. rujna 2013. godine, a 2018 godine za organizaciju i izvedbu XVIII Svjetskog kongresa saksofonista, (XVIII World Saxophone Congress) održanoga u Zagrebu od 10. – 14. srpnja 2018.godine.

Forum hrvatske kongresne industrije: Trendovi u organizaciji korporativnih događanja

Dragan Sremec: Kako smo organizirali Svjetski kongres saksofonista u Zagrebu

SANJA VUKOV-COLIĆ: DIGITALNA TRANSFORMACIJA I TEHNOLOŠKE INOVACIJE DONOSE NOVA RJEŠENJA I MODELE POSLOVANJA U ORGANIZACIJI DOGAĐANJA

SANJA VUKOV COLIĆ: KAKO SMO SE TRANSFORMIRALI U TEHNOLOŠKOG LIDERA I POSTALI PRAVI DIGITALNI PCO

10 NAJUTJECAJNIJIH PROFESIONALACA IZ HRVATSKE MEĐU NAJUTJECAJNIJIMA U SEE

30 NAJUTJECAJNIJIH OSOBA KONGRESNE INDUSTRIJE REGIJE 2013.

NAGRADA ZA NAJKVALITETNIJU PROFESIONALNU IZVEDBU SKUPA U 2013.

SPEKTAR PUTOVANJA – SPECIJALISTI ZA KONGRESE

INTERVJU – Prof. Dr. Sc. DAVOR MILIČIĆ

8. KONGRES HRVATSKOG KARDIOLOŠKOG DRUŠTVA

COMBIS KONFERENCIJA 2012.

MEDICINSKI I FARMACEUTSKI KONGRESI – NAJZAHTJEVNIJI SKUPOVI

KONGRESI – PRILIKA ZA POZICIONIRANJE HRVATSKE ZNANOSTI NA MEĐUNARODNOM TRŽIŠTU

INTERVJU – SANJA VUKOV-COLIĆ, Zamjenik direktora agencije Spektar putovanja d.o.o.

ZAMIJENI JEZIK